Bosna i Hercegovina
Naša prekrasna zemlja ima jedini izlaz na Jadransko more u Neumu koji se nalazi naspram poluostrva Pelješac i podjednaka je udaljenost do Dubrovnika i Mostara – 70 km. Neum se odlikuje dugim i toplim ljetima te kratkom i blagom zimom, stoga spada u red primorskih mjesta sa najvećim brojem sunčanih dana.
Hrvatska
Obiluje prirodnim ljepotama, otocima kojih je 1244, nacionalnim parkovima, kulturnim blagom, a najvećeblago je hrvatski dio Jadranskogmora sa prelijepim plažama.

 Gradovi na Crnogorskoj obali će Vas sigurno osvojiti svojim šarmom i mediteranskim mirisima.Od Ulcinja,Bara, Budve preko Kotora do Herceg Novog, svaki grad priča svoju priču. Crna Gora je prva zvanična ekološka država na svijetu.

Albanija

 Zemlja koja mnogo ulaže u turizam. Drač, grad na obali Jadranskog mora 33 km zapadno od Tirane, postaje najatraktivnija destinacija, zahvaljujući velikom broju luksuzno opremljenih novih hotela, ljubaznim domaćinima i kulturno historijskom blagu.

Turska

 Bajkovito Tursko primorje, Antalya, Alanya, Belek, Kusadasi, Izmir. Istanbul – dovoljno je reći grad na dva kontinenta, Aya Sofia, Blue Mosque, Kapali čaršija.